Tuesday, 20 March 2012

Crathes Walk


After our zumba class, the girls decided to go for a walk in wooded area surrounding Crathes Castle, but not before a big breakfast at the Drum's.



















Met a family from Romania foraging for young nettles.









































2 comments:

  1. Assalamualaikum muna si cantik manis :-)

    Dari hari ke hari kak nak tinggalkan komen. From entri tetamu datang ke rumah jamu makan sedap-sedap, yang muna n hubby panjat bukit ke gunung tu, hingga yang latest ni. Cepat betul Muna masuk entri baru. Tapi yang paling akak terpanggil-panggil ialah yang u all p makan lunch kat coffe house tu. Kenapalah tak ada caption nya sayang. akak ni main teka-teka je all the food yang kelihatan gojes itu.

    I do hope u took a lot of picture selama u berada di oversea, simpan elok2 foto dalam gajet yang sepatutnya. Zaman kak n famili tinggal di Nelsonville Ohio dulu, tak ada peralatan canggih. Kamera pun guna yang filem kodak or fuji. Take care muna, sayangilah rakan-rakan mu, I adore them too. Bye-bye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kak Azni.
      Terima kasih kerana mengikuti perkembangan cerita dalam blog Muna ini.
      Selalunya Muna akan upload gambar dulu sebelum menulis sebarang caption or story sebab ilham untuk menulis belum ada lagi.
      xoxo

      Delete