Monday, 8 April 2013

Out Gardening


All the snow on the ground has thawed
I could not wait to start gardening
even though the temperature is still quite cold


For a start,
a pair of Bay tree topiaries
flanking the entrance to the kitchen



Cheerful canary-yellow primroses
to ward off dull days and boredom




A pair of budding yellow rhododendrons
they will be transplanted to the ground once they've finished flowering




yet to bloom pansies in hanging baskets



More rhododendrons
Rhododendron Silver Edge
with variegated leaves and will produce cool lilac blossoms



a small woodland area
at the back of the house



I planted some dwarf daffodils
under the giant pine tree




Galanthus elwesii (giant snowdrop)
they produce larger flowers and broader leaves than the common Galanthus nivalis.







6 comments:

  1. Lovely! Happy spring

    Xoxox
    Suffia

    ReplyDelete
  2. bestnya gardening...since i moved to NZ ni pun i dah jadi a keen gardener jugak :) tapi tu lah kan, mencabar betul rasa nya bergardening in cold weather...we are in autumn now...
    when i studied in the UK dulu pernah jugak visit scotland, sampai pernah lah berangan2 nak kawin dgn org sana dan dok sana hehehehe...berangan tak ingat donia masa tu..
    Yatie

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL... you're so funny!
      Kalau Yatie kawin orang sini, boleh kita jadi neighbour, kan
      xoxo

      Delete
  3. Hi Muna!

    Such green hands you have! Myself kalau tanam pokok kan, either pokok tu segan nak hidup or takut nak hidup! Hahahahaha...

    p/s : Psst... you got whatsapp?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ma,
      Bukan green hands lagi dah... dah jadi seropa selut hands,
      kalau orang masuk meminang berdasarkan kehalusan dan kelembutan tangan, memang cheq gerenti jadi anak dara tua... nasib baik dah kawin...MrD sudah tertipu!!! :D
      Whatsapp cheq takdak lagi-la, Ma... takut nak download lagi, nanti satu kerja pun tak jadi, but when dah ada nanti, you'll be the first person I will kacau, okay!
      xoxo

      Delete