Tuesday, 18 June 2013

A Cottage Garden


What I'd give to have a garden just like this!!!

A private cottage in a nearby village opened its gate to the public under the Scotland's Garden Scheme to showcase their beautiful cottage garden.

Me envy!!





























8 comments:

  1. Masha Allah....cantiknyaa.....Dan, couple dari Malaysia tu...Sweeet sangat.... (*___^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik, kan! Couple tu pun sangat gumbira jalan-jalan kat garden :)
      xoxo

      Delete
  2. cantiknyaaa muna terpegum akak tengok suasana di situ alhamdullilah walau tak dapat pijak tengok di blogger muna dah cukup betuah rasanya .. kalau kat sg cam ni kene org tu jadi million dollarman baru bleh wat macam ni muna

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah... it feels good to share, be it recipes or anything at all...maybe ada yang boleh dipelajari
      xoxo

      Delete
  3. manyak siok la tengok munga2.. cam ni next yr mami booking la annex tuh.. haha.. mamak kata, hang pi sorang2, aku tak mau pi, summer pun sejuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiya...
      apa-la mamak Frank... my parents yang 70-80 years pun boleh tahan sejuk.
      nampak gaya Johan lagi macho dari papa dia :)
      xoxo

      Delete
  4. Assalamualaikum Cik Muna

    Saya ni 'silent reader' baca bertahun tapi tak pernah tinggal komen.

    Hari ini saya terpaksa tinggalkan jejak sebab laman rumah dan anak sungai (harap asli lah) telah memujuk saya menulis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa alaikum Salam AGAS
      terima kasih kerana meluangkan masa untuk menulis komen di sini.
      anak sungai tu memang 100% asli.... sungguh cantik!!
      xoxo

      Delete