Wednesday, 20 November 2013

Indian Lunch at Uma and Deva











































6 comments:

  1. Sedapnya tosei...
    Is that kuih bangkit in the jar? Dapnya! And oh... that sugee cookies, that egg tarts... oh gosh... drooling!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ma,
      tu kueh bangkit my friend beli from kak Pah Sharifah Aini... I was told dia sangat pandai masak!!
      xoxo

      Delete
  2. slurppppp! kecur air liuq tengok tosai & kuah dhals, kueh Melayu iaitu lopez, tak jumpa ayaq gula kat gambaq tu. ada tarts, biskut Melayu iaitu biskut makmur, kerepek ubi pedas. Biskut bangkit pun ada. Eh! cendoii tak nampak pulak.

    eh! lupa, Happy Diwali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vanakum AGAS happy diwali to you too :D
      macam-macam kueh ada!! kueh lopez tu cheq yang buat...
      cendoi tak dak la... time sejuk lagu ni kalau makan cendoi ketaq gigi nanti :)
      xoxo

      Delete
  3. I tadi baru je beli tosai. Seketui $10, abt GBP5.00.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu diah... mahainya...
      takpa... lepaih ni kita buat sendiri, resepi ni boleh dapat beketoi-ketoi
      xoxo

      Delete