Monday, 25 November 2013

River Don






























8 comments:

  1. Perghhhh, kalaulah dapat duduk kat kerusi ngadap river yang ada itik berenang-renang... sambil baca buku and sip on my coffee... wah... heaven on earth!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat sini boleh-la buat lagu tu, Ma.
      Kalau kat M'sia takut pulak nak dok jalan-jalan kat kawasan sunyi macam ni... :(
      xoxo

      Delete
  2. subhana allah cantiknya pemandangan di sana nak2 time ini daun hijau bertukar ke oren2 an ... teringin nak pegang dedaun tu tapi apakan daya ku petik jer daun hijau di rumah ku heheheheh thanks for sharing the moment ni muna

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama Duki Aidah... we care, we share!! :)
      xoxo

      Delete
  3. gambaq cantik la musim luruh ni, tapi takkan ambil gambaq ja.
    Dah jalan jalan kat situ, tak kutip ka wild chesnut, wild hazelnut, wild berries or wild gourmet mushroom. Musim sejuk boleh nible kekacang tu, pasta masak campur mushroom pun sedap, tak sedaq 2 pinggan habih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang teringin nak kutip...
      takut sat lagi pi kutip magic mushroom, my next blog entry nanti cheq kena tulis dari dalam lock-up... naiya!!
      xoxo

      Delete
  4. SubhanAllah, cantiknya all the picture. tq 4 the great posting muna :-)

    ReplyDelete