Tuesday, 28 January 2014

First Snow


Last Sunday, as predicted, we had our first snow for this year...
It made a nice change from the usual rainy days






















MrD dragging the garbage bin...
it's a fair bit of walk from our gate to the house















6 comments:

  1. cantiknya view dgn snow on top of everything! lolita does not seem to be bothered by the snow and cold...one of our cats, kalau hujan atau wet sikit je kat luar rumah mmg dia tak akan keluar rumah langsung!

    as usual, i love the photos of miss lolita :))))))

    Yatie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Yatie <3
      Lolita memang serasi sangat jadi country cat... she really loves the outdoor and occasionally bawak balik all sorts of animals that made her mom scream like orang gila :)
      xoxo

      Delete
  2. Jauhnye kena tarik rubbish bin tu. My petite hse unlike yours, depan rumah je. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. our fortnightly workout-la, yang <3 :D
      xoxo

      Delete
  3. subhanallah cantik sunggoh pemandangan pemberian allah pada umatnya terima kasih kongsi bersama kite org di sg ni yg tak mungkin ada snow kalau ada pun dlm peti es yg ais nya dah tebal dlm fridge heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... you're so funny, sakit pewut !!!
      xoxo

      Delete