Thursday, 10 April 2014

Bad Kitty



err... wasn't me!





4 comments:

  1. Hehehehee....her not guilty face is so classic....oooohhhh soooo cute...kalau naughty macam ni kena babab nanti kan...anyway, i olove yr garden and spring flower updates...

    Yatie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Yatie
      Lolita is a very good hunter... kalau kat rumah dulu, dia bawak balik bunny rabbits as gift - imagine pagi-pagi jumpa dead rabbit depan pintu, mau tak menjerit satu kampung boleh dengaq.
      Nowadays, she just sticks to field mice and voles...memang nak kena babab, tapi tak pernah kena sebab sayang punya pasal... hahaha, dah jadi macam "kuchingku sazali"?? :)

      Delete
    2. Dead rabbit?? waaaahhhh lolita mmg one good hunter la! tapi betul la kan...i pun sometimes one of my cats bawak balik cik tikus, mula tu mmg geram tapi when we see her innocent face terus jadi bertambah sayang :))))) so betul la you cakap...ni kes kucing ku sazali! kisses and lots of cuddles to miss lolita!

      Yatie

      Delete