Wednesday, 16 April 2014

Garden Updates



Early spring garden overview







The Entrance









The front (east-facing)














Area between the kitchen, shed and annexe





















My little country cottage garden patch (south)








The Courtyard









The woods











muahahaha....
Who needs litter box when I can use the garden as my toilet!





10 comments:

  1. did you sleep? rasa macam baru yesterday ja upgrade the garden with batu..harini dah full of flowers..you sure one busy lady. Your house is beautiful!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you :)
      I dream of gardens in my sleep... so, bila bangun full of ideas!!!
      xoxo

      Delete
  2. Garden pun dah awesome cam ni. Kalau masuk dalam rumah...mesti jaw drop punya cantik! Hihihi...saper tak kenal Muna kan! Anyway dear.....

    HAPPY ANNIVERSARY TO YOU AND MR HAZZIM.
    18th April, 2014

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG Ma!!! Thank you so much!!!
      cheq pun boleh lupa the date until Hazzim reminded me... oh dear, I'm so not good with dates.
      Love you lots Ma xoxo

      Delete
    2. Hahaha... this time dah tak boleh lari lagi na?! Memang kantoi lupa! Tu la, kalau you've checked your blog, surely boleh cover line lagi like last year... hahaha...

      Delete
    3. thank goodness Hazzim tak marah... memang tak boleh cover line lagi...next year Ma kena bagi warning awai sikit nooo :)
      xoxo

      Delete
  3. Such a beautiful garden kak muna..

    ReplyDelete
  4. Salam Muna,
    begitu nyaman cantik berseri kelihatan taman-halamannya Muna, dari sentuhan yang nyata adore alam semulajadi yang bernama flora begitu juga fauna-nya Mademoiselle Lolita kitty yang comel...
    Salam mesra semanis madu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ratna,
      I totally adore your home and garden.
      Memang tak jemu singgah your home albeit virtually... semuanya indah-indah belaka
      xoxo

      Delete