Monday, 4 August 2014

Prelude to a Party


Last minute check on the food, making sure everything is cooked to perfection... or close enough, I could take that...





You guys need to be out of my domain, said the domestic diva wielding a weapon of choice.
Face so scary! shudders!!




Before the guests arrived; just enough time for some family photo op...













Elsa had to rescue guests who found themselves in unfamiliar territories...






Did they make it?
Look out in the next segment...



10 comments:

  1. SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN.

    Wah, pesen rambut baru untuk Aidil Fitri 2014 eh... hihi... schumel!

    Alamak, kita baru nak masuk dalam screen computer ni, nak ke rumah Muna... terbantut tengok Muna pegang pisau. Jadi kita gostan semula, tak jadilah.... next time... hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir Batin Ma and Family

      hahaha... rambut pesen mak Enon, sanggoi secotet... senang nak buat kerja!
      La... awat tak habaq awai-awai nak mai sini, kalau cheq tau, cheq tak buat-la my kungfu Panda moves!!
      xoxo

      Delete
  2. eh mcm pelik , is it rumah baru sis ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru, tak baru dah nak masuk 15 bulan kami tinggal kat rumah ni, Eda
      xoxo

      Delete
  3. Selamat hari raya aidilfitri kak muna.. u looks soo gorgeous wit new hairstyle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis Ubj Jahan
      Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir Batin
      xoxo

      Delete
  4. Selamat Hari Raya maaf zahir batin...you guys look awesome!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Puan Haliza
      Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir Batin
      xoxo

      Delete
  5. selamat hari raya kak muna & family. honestly nak habaq mai ni "u both soooo lovely & sweet like candy la"……sure meriah ni tetamu dtg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir Batin Rostina sekeluarga
      cheq pun nak habaq sat... your children and the mak depa tu pun comey-comey belaka!! How's raya kat Brunei?
      xoxo

      Delete