Monday, 8 September 2014

Family Album ~ Take One


Trying to take a photo with a grumpy lady has proved to be a difficult task...


I've been tricked! 
where's my nibbles!







O, the indignity of it!








there's an open door! 
let me at it!


if look could kill...


oh well, I give up... here's me hangin' around for a while... (sigh)

8 comments:

  1. Agaknya, mesti kucing tu kata... apaaaaalah dosa aku pada diorang ni! Ahahahaha.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... tak kan nak makan free saja, Ma, Lolita pun kena play her part in this family.
      tu pun nasib baik, cheq tak pakaikan Lolita dengan baju kurung ;)
      xoxo

      Delete
  2. hahahahahahhaahhahaa!!!! the expression on Lolita's face is priceless!!! ooohhhh you have made my day today, this is so hillarious la kak muna! and yes betul tu, lolita is part of the family so kena la jadi anak dan sister yg baik dan dok diam diam bila ambik gambar kan ;)))) i love cats, and our cats pun selalu kena buli mcm ni jugak, tapi yg heran tu mereka sabar je..

    Yatie

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang Lolita tension habis haritu, Yatie... takpalah sekali sekala kena buli. Lepas photoshoot janji dapat makan dan minum susu! :)
      xoxo

      Delete
  3. hehehe gerammm je lolita pandang both of you kan .. hehe ..

    elsa dh big sgguh ... and cantek also like her mother !

    ReplyDelete
  4. Nice :-)
    p/s : akak nominate awak utk Liebster Award ye..sila singgah blog akak..:-)
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete